Meld je aan!

Heeft u interesse in onze privé-lessen of cursussen? Vul dan onderstaand contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek.

U kunt ook direct een e-mail sturen naar info@spaanselesopmaat.nl.

Vul je naam in
Geef een correct e-mailadres
Geef een correct telefoonnummer
Type een bericht
Bevestig dit vinkje
Terug

Groepscursussen Spaans

Informatie over groepslessen en -cursussen Spaans

Spaanse Les op Maat

Bij Spaanse les op maat starten er regelmatig nieuwe groepscursussen Spaans op diverse niveaus (beginners, intermediate, gevorderden, conversatie). Deze cursussen worden gegeven in kleine groepjes van maximaal 5 personen, zodat persoonlijke aandacht en daarmee een hoog leerrendement mogelijk is. Het lesmateriaal is visueel en praktisch ingesteld, zodat u vanaf de eerste les op een natuurlijke manier o.a. via rollenspel Spaans leert spreken.

De groepscursussen Spaans worden in Beverwijk gegeven. De cursussen vinden één keer in de week plaats op een vaste tijd en duren 1,5 uur per keer.

Naast cursussen op verschillende niveaus die bestaan uit een mix van grammatica en conversatie zijn er ook specifieke conversatiecursussen Spaans. Tijdens die cursussen wordt telkens aan de hand van actuele thema's met elkaar van gedachten gewisseld.

Startdata nieuwe cursussen:

Voor de volgende groepscursussen zijn nog plaatsen beschikbaar:

CURSUSSEN 'LIVE' IN BEVERWIJK:

Beginners A1 : 12-weekse cursus, start op maandag 11 september 19:00-20:30u

Beginners A2 : 12-weekse cursus, start op woensdag 13 september 2022 19:00-20:30u

Prijs per 12-weekse cursus: 295 Euro (live), inclusief lesmateriaal

Schrijf u nu in via het contactformulier!

Staat er geen passende groepscursus Spaans voor u tussen? Stuurt u ons dan een e-mail, dan plaatsen we u op onze wachtlijst en krijgt u vanzelf bericht wanneer er een cursus start die wel aan uw behoefte voldoet.

Wilt u snel binnen een kort tijdsbestek Spaans leren spreken? In maart 2023 starten er ook weer intensieve cursussen en spoedcursussen!

Spaanse Les op Maat