Meld je aan!

Heeft u interesse in onze privé-lessen of cursussen? Vul dan onderstaand contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek.

U kunt ook direct een e-mail sturen naar info<span>@</span>spaanselesopmaat.nl.

Vul je naam in
Geef een correct e-mailadres
Geef een correct telefoonnummer
Type een bericht
Bevestig dit vinkje
Terug

Privé lessen Spaans

Privé-les Spaans

Maatwerk lessen en maximale flexibiliteit

Onze privé-lessen Spaans zijn 100% maatwerk. Naast dat de lessen maximaal afgestemd zijn op uw niveau, tempo en wensen, zijn ook plaats en tijdstip van de lessen afgestemd op uw agenda. U kunt lessen komen volgen bij ons in Beverwijk, maar wij verzorgen ook lessen bij u thuis of op locatie. Onze lestijden zijn flexibel ('s avonds en in het weekend behoort tot de mogelijkheden), dus prima geschikt voor mensen met een onregelmatige baan of studie.

Intake om uw leerdoelen scherp te krijgen

Bij aanvang van de lessen is er tijd voor een intake, zodat kan worden bepaald wat u nodig heeft en waar u behoefte aan heeft. Onze docenten zullen u daarbij adviseren. Zo kan de optimale mix van leerthema's, grammatica en conversatie voor u worden samengesteld. Ook het lesmateriaal is maatwerk en afgestemd op uw persoonlijke leerdoelen.

1-to-1 of klein groepje

De privé-lessen kunnen 1-to-1 gevolgd worden, maar u kunt er ook voor kiezen om samen met een paar familieleden of vrienden les te nemen. Wilt u graag samen met andere les volgen maar kent u niemand? Kijk dan eens naar onze groepscursussen.

Spaans voor kinderen en senioren

Bent u al wat ouder en gaat het leren u daarom wat minder goed af? Spaanse les op maat biedt ook privé-lessen speciaal voor senioren. Tijdens deze lessen krijgt u een extra portie aandacht en geduld. Wilt u uw kinderen laten kennismaken met de Spaanse taal? We bieden ook Spaanse lessen voor kinderen aan. Kinderen leren een taal veel sneller, maar op een andere manier dan volwassenen. Tijdens de lessen voor kinderen wordt de juiste afwisseling gezocht tussen spelen en leren en is ander lesmateriaal nodig.