Meld je aan!

Heeft u interesse in onze privé-lessen of cursussen? Vul dan onderstaand contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek.

U kunt ook direct een e-mail sturen naar info@spaanselesopmaat.nl.

Vul je naam in
Geef een correct e-mailadres
Geef een correct telefoonnummer
Type een bericht
Bevestig dit vinkje
Terug

Laatste updates

Groepscursussen Spaans voor beginners februari 2024

Spaanse Les op Maat

14 januari

Wij zijn het nieuwe jaar weer fris begonnen bij Spaanse les op maat en daar horen ook weer nieuwe beginnerscursussen Spaans in kleine groepjes bij. Deze starten in februari. Er zijn mogelijkheden in de avond en in de ochtend. Dus genoeg opties voor iedereen die in 2024 Spaans wil leren spreken. De cursussen bestaan uit 12 lessen van 1,5 uur per keer en kosten slechts 295 inclusief lesmateriaal. Inschrijven en meer informatie via het contactformulier!

Lees meer!

Leer snel Spaans met een intensieve cursus of spoedcursus!

Spaanse Les op Maat

12 november

Wilt u binnen een kort tijdsbestek Spaans leren spreken, bijvoorbeeld omdat u op reis gaat of naar Spanje gaat verhuizen? Dan bent u bij Spaanse les op maat aan het juiste adres! Wij verzorgen ook intensieve cursussen en spoedcursussen waarmee u binnen korte tijd snel een goed niveau Spaans weet te bereiken om uzelf verstaanbaar te kunnen maken. Stuur een bericht via het contactformulier voor meer informatie.

Lees meer!

Het is weer tijd voor een nieuwe beginnerscursus in September 2023!

Spaanse Les op Maat

26 juli

Nu nog even lekker genieten van de zomer en de vakantie, maar in september 2023 start er weer een nieuwe beginnerscursus Spaans voor iedereen die Spaans wil leren! In kleine groepjes van circa 5 personen. De kosten zijn slechts 295 euro voor 12 lessen van 1,5 uur en die prijs is inclusief lesmateriaal. Schrijf je nu in via het contactformulier, want er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar.

Lees meer!

Nieuwe online cursussen in september 2022

Spaanse Les op Maat

20 augustus

In september en oktober 2022 starten er niet alleen nieuwe 'live' cursussen in kleine groepjes in Beverwijk, maar ook weer nieuwe online cursussen op diverse niveaus. Laat een reactie achter via het contactformulier om je in te schrijven of voor meer informatie.

Lees meer!

Nieuwe groepscursussen Spaans in september en oktober 2022

Spaanse Les op Maat

06 juli

In september en oktober 2022 starten er weer nieuwe groepscursussen bij Spaanse Les Op Maat in Beverwijk. Bekijk nu de mogelijkheden en schrijf je snel in via het contactformulier! Bel gerust of kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek als je nog vragen hebt.

Lees meer!

Groepscursus Spaans online intermediate niveau

Spaanse Les op Maat

20 maart

Schrijf je nu in voor onze nieuwe online groepscursus voor mensen die al wat Spaans spreken.

Lees meer!

Nieuwe 'live' groepscursussen in Beverwijk voor beginners maart 2022

Spaanse Les op Maat

09 februari

In maart 2022 starten er weer een nieuwe 'live' groepscursussen in Beverwijk in klein groepjes voor beginners. Meld je nu aan, er is nog plek!

Lees meer!

Privé lessen Spaans online!

10 maart

Wilt u graag Spaans leren, maar twijfelt u nog over de manier waarop? Laat me uw twijfels dan wegnemen via een gratis online proefles! Ik verzorg professionele privé lessen Spaans online en maak een persoonlijk leerplan voor u. De lessen zijn interactief, visueel en gericht op uw leerdoelen. Maak nu een afspraak voor een gratis proefles!

Lees meer!

Online cursussen Spaans

Spaanse Les op Maat

13 december

Start 2021 goed met het leren van een nieuwe taal, zonder daarvoor de deur uit te hoeven. Spaanse les op maat biedt ook online privé-lessen en groepscursussen Spaans aan. De lessen worden gegeven via videobellen. En we hebben nu speciale aanbiedingen voor de feestdagen: een lespakket van 10 lessen van 1 uur in een klein groepje online voor 175,- euro en een lespakket van 10 lessen van 1 uur voor privé-lessen online voor slechts 225,- euro. Ook leuk om te geven als Kerstcadeau! Deze speciale aanbiedingen zijn geldig t/m 31 december 2020.

Lees meer!

Leuke en leerzame Spaanse lessen voor kinderen

Spaanse Les op Maat

11 oktober

Zoekt u een leuke en leerzame activiteit voor uw kinderen? Bij Spaanse les op maat leert uw kind op een speelse maar toch ook serieuze manier een nieuwe taal. Schrijf uw kind nu in voor lessen in een klein groepje.

Lees meer!

Spaanse les voor kinderen

Spaanse Les op Maat

17 augustus

In september 2020 starten er weer nieuwe groepscursussen Spaans voor kinderen van 5 tot 10 jaar. Bijvoorbeeld op maandagmiddag 7 september van 16:00 tot 17:00 uur. De lessen worden gegeven in kleine groepjes van circa 4 kinderen. Tijdens de lessen leren de kinderen op een leuke en speelse manier omgaan met de Spaanse taal. Schrijf uw kind nu snel in!

Lees meer!

Leer nu Spaans online via Skype, Zoom of Teams

Spaanse Les op Maat

27 juni

U kunt nu ook maatwerk privé lessen en groepscursussen Spaans volgen vanuit huis (of vanaf uw vakantiebestemming). Spaanse les op maat biedt deze lessen en cursussen aan via Skype, Zoom en Teams. U hoeft dus de deur niet meer uit om snel en goed Spaans te leren spreken. Op dinsdag 14 juli van 19:00 tot 20:30 uur start er bijvoorbeeld weer een nieuwe 10-weekse online cursus voor beginners. Op woensdag 15 juli van 19:00 tot 20:30 uur een conversatiegroepje voor mensen die al wat Spaans spreken (minimaal A2 niveau). De cursussen kosten € 195,- voor 10 lessen van 1,5 uur. Stuur snel een bericht voor een vrijblijvend online kennismakingsgesprek!

Lees meer!

¡Adios Corona, bienvenido cursos nuevos!

Spaanse Les op Maat

14 juni

De lessen en cursussen bij Spaanse les op maat starten langzamerhand weer op na de versoepeling van de Corona maatregelen, uiteraard met veilige 1,5 meter regels. Dus er is weer volop tijd voor nieuwe lessen en cursussen. Volg deze zomer bijvoorbeeld een intensieve cursus Spaans om binnen korte tijd goed Spaans te leren spreken! Online cursussen zijn ook mogelijk.

Lees meer!

Cursussen Spaans voor senioren

Spaanse Les op Maat

25 januari

Binnenkort starten er op diverse doordeweekse ochtenden cursussen Spaans voor senioren. De cursussen worden gegeven met veel geduld en u hoeft nog geen Spaans te spreken om mee te kunnen doen. Bereid u nu op uw eigen tempo voor op uw reis naar Spanje door Spaans te leren spreken. Vul voor meer informatie of aanmelding het contactformulier in. Een vrijblijvend kennismakingsgesprek behoort ook tot de mogelijkheden.

Lees meer!

¡Feliz año nuevo!

Spaanse Les op Maat

01 januari

Alle studenten bedankt voor een geweldig 2019 en op naar een mooi en leerzaam 2020! No es el destino sino el viaje. Espero que cada dia de 2020 sea una nueva aventura llena de éxitos. ¡Feliz año nuevo 2020!

Lees meer!

Goede voornemens? Nieuwe beginnerscursussen in januari 2020!

Spaanse Les op Maat

19 december

In januari 2020 starten er weer nieuwe beginnerscursussen op de woensdag- en donderdagavonden. Meld je aan via de contact pagina. Uiteraard ook leuk om een cursus als Kerst cadeau te geven!

Lees meer!

Volg de groepslessen bij Spaanse Les op Maat!

Spaanse Les op Maat

23 oktober

Kom op een leuke manier Spaans leren bij Spaanse Les op Maat met een groepscursus! Lees meer over de groepscursus bij het !

Lees meer!

Welkom

22 september

Welkom op de nieuwe website van Spaanse Les op Maat!

Lees meer!